بازگشت سوسیس و کالباس با طعم خمیر مرغ
۵۵۲۲۸۸
۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵
۱۵۵۸ 
نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.
خبرگزاری فارس: نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.
 
اصغر سلیمی، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، افزود: این موضوع نیاز به کار کارشناسی بیشتری دارد زیرا استفاده از خمیر مرغ پس از کش و قوس فراوان ممنوع شد که علت آن عدم استفاده از گوش مرغ در تولید سوسیس و کالباس بود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که در حوزه تولید سوسیس و کالباس کارگاه های زیرزمینی زیادی وجود دارند که به دلیل عدم نظارت ها، این کارگاه ها همچنان فعالیت می کنند که حال با آزاد شدن استفاده خمیرمرغ، باز هم وضعیت به روال قبل باز خواهد گشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: به نظر می رسد در وضعیت فعلی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس به صلاح نیست زیرا ممکن است حوزه سلامت را با مشکل مواجه کند که بروز بیماری های گوارشی بخشی از مشکلات است.

وی یادآور شد: زمانی می توانیم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را آزاد کنیم که هم نظارت ها کامل باشد وهم نیروی کافی برای انجام این نظارت ها را در اختیار داشته باشیم در غیر این صورت بازهم به عقب بازخواهیم گشت.

سلیمی تاکید کرد: از سویی دیگر در زمانی که استفاده از خمیرمرغ ممنوع بود برخی از کارخانه های سوسیس و کالباس اقدام به استفاده و انتقال خمیر مرغ از مراکز تولیدی غیر استاندارد به صورت پنهانی می کردند لذا این موارد نشان می دهد باید سازوکار بهتری برای آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ به کار گرفت.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر می رسد سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی باید تجدیدنظری نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ داشته باشند در غیر این صورت ممکن است سلامت افراد به خطر افتد.

 
برچسب ها:
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:30 - 1396/03/29
یعنی چی ممنوع بوده ؟! بنده چند سال در یکی از کشتارگاه های مرغ کار می کردم ضایعات ومرغ های ضربه خورده را تبدیل به خمیر می کردند وبه شرکت های سوسیس و کالباس می فروختند
الان می گن اگر خمیر مرغ بیاد برای سلامتی مردم مضر ! است
در تهیه مواد غذایی کدام شرکت ها به فکر سلامت مردم هستند
همه به فکر جیب خودشان هستند
Iran, Islamic Republic of
13:01 - 1396/03/29
مگه از گوشت گربه استفاده نمیشه؟
Iran, Islamic Republic of
14:27 - 1396/03/29
حاج اصغر یه فکری برا بیکاری جوانان سمیرمی بکن،خمیر را ولش
Iran, Islamic Republic of
17:14 - 1396/03/29
مگه تا الان توش مرغ نبوده؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج