آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج
۵۹۴۷۱۳
۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
۲۰۲۷۸ 
برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
 
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن
  •     ۴ حبه سیر (خرد شده)
  •     ۹۰۰ گرم میگو
  •     ۳ پیمانه اسفناج
  •     نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
  •     ۶ اسلایس بیکن
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان
  •     نصف پیمانه جعفری خرد شده

 خوشمزه امروز: آلفردوی میگو،بیکن و اسفناج

طرز تهیه

  1. روغن را درون قابلمه داغ کنید.
  2. سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
  3. اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
  4. خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
  5. فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
  6. میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.

مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج