برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
وب سایت روزیاتو: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
۲ قاشق غذاخوری روغن
۴ حبه سیر (خرد شده)
۹۰۰ گرم میگو
۳ پیمانه اسفناج
نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ پیمانه خامه چرب
۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
۶ اسلایس بیکن
۱ پیمانه پنیر پارمسان
نصف پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
روغن را درون قابلمه داغ کنید.
سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.