لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی
۶۰۱۶۷۵
۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵
۲۸۱۷۸ 
این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • خمیر (آماده شده): 1 بسته
  • ژامبون گوشت: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 1عدد
  • زعفران (دم کرده): 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
 
 لقمه های عصرانه

روش پخت:

1.    خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.

2.    به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.

3.    روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

4.    ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.

5.    قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.

6.    خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج