طرز تهیه تخم مرغ شکم پر
۶۴۰۵۱۰
۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۴
۲۳۵۶۸ 
تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.
وب سایت پیمونه: تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

مواد لازم:

  •     تخم مرغ پخته 2 عدد بزرگ
  •     پیازچه ریز شده 2 قاشق مرباخوری
  •     جعفری خرد شده 2 قاشق مرباخوری
  •     خردل یک دوم ق.م
  •     سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  •     سس گوجه فرنگی(کچاپ) 1 قاشق غذاخوری
  •     نمک وفلفل به میزان لازم
  •     زیتون سیاه 5 عدد

 تخم مرغ شکم پر
 
طرز تهیه

  1.     تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم .
  2.     زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید .
  3.     مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .

    نکات :

    1 – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .

    2 – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .

   3 – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
22:02 - 1396/09/30
ممنون خیلی جالب بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج