خورش جوجه پريده برای گیاهخواران
۶۵۶۶۵
۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۵
۲۴۸۴۶ 
بادمجان از آن‌دسته تره‌باري است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نيز. يكي از اين نام‌ها مرغ سياه بي‌نفس است كه از قضاي روزگار بسيار بامسماست. اين غذاي سريع و خوشمزه با مبلغي ناچيز و صرف زماني اندك آماده مي‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: بادمجان از آن‌دسته تره‌باري است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نيز. يكي از اين نام‌ها مرغ سياه بي‌نفس است كه از قضاي روزگار بسيار بامسماست. اين غذاي سريع و خوشمزه با مبلغي ناچيز و صرف زماني اندك آماده مي‌شود و مانند بیشتر خوراك‌هاي گيلاني مزه‌اي به يادماندني دارد.



مواد لازم براي 4 نفر:

  •   بادمجان ريزقلمي: 8 تا 12 عدد
  •   نعناع و جعفري: 300گرم، ساطوري شده
  •   آبليمو يا آبغوره: يك‌چهارم پيمانه
  •   روغن مايع: به ميزان لازم
  •   نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1.  بادمجان‌ها را پوست كنده و نمك بپاشيد تا تلخ‌آب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقيقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنيد.

2.  6 قاشق غذاخوري روغن مايع را در يك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفري را 8دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پيمانه آب جوش 30دقيقه بپزيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
12:39 - 1392/09/22
این چه جوجه پریده ایه؟ پس سیر و گوجه فرنگی و تخم مرغش چی شد؟؟؟
چرا تحریف میکنین؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج