اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟
۷۰۳۳۶۳
۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۹
۲۷۸۶۰
در این مطلب سه دستور پخت مرغ بریان برای ذائقه‌های مختلف آورده ایم، اما می‌توانید از هر ماده طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید.

برترین ها - ترجمه از الهام مظفری: در این مطلب سه دستور پخت برای ذائقه های مختلف آورده ایم اما می توانید از هر ماده طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید.

نکات:

هرچند این غذا نیاز به مواد یا مهارت خاصی ندارد، اما چند نکته مهم را باید در نظر داشته باشید. شاید این نکات در نگاه اول بدیهی یا بی اهمیت به نظر برسد اما تفاوت زیادی در غذای شما ایجاد می کنند.

از مرغ یا بوقلمون تازه استفاده کنید. بسیاری از گوشت های یخ زده خودشان آب نمک دارند و نیازی به محلول ما نیست. اما گوشت تازه یک بوم خالی است که می توانید آزادانه روی آن کار کنید.

به جای اینکه از یک مرغ یا بوقلمون بزرگ استفاده کنید از دو مرغ کوچک استفاده کنید تا بهتر کباب شود.

بیشتر روی نسبت نمک به مایع تمرکز کنید نه نسبت نمک به مرغ. برای ایجاد یک محلول اشباع باید به اندازه کافی نمک اضافه کنید.

کیسه پلاستیکی حاوی مرغ و مواد محلول را در یک ظرف محکم قرار داده و سپس در یخچال بگذارید تا در جای خود بمانند.

گوشت باید در تمام 8 ساعت در محلول غرق باشد تا همه جای مرغ مرطوب شود.

بعد از خشک کردن مرغ، محلول را دور بریزید و دوباره استفاده نکنید.

اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟

انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:12 - 1397/01/28
همین ؟ اینو که همه بلدن ...طرز بریان کردن و مدت و حرارت و ... خیلی چیزار رو جا انداختید . خسته نباشید واقعا
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
تبليغ نمك دريا بود:)))))
Iran, Islamic Republic of
22:28 - 1398/04/10
کباب کنید!؟ خوب روش کباب کردنش چی میشه، افتضاحترین دستور پختی که میشد داد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج