كرم موكاي فندقي
۸۳۸۶
۱۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۰
۲۰۰۱۷ 
ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ را با شكر آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس آرد ذرت و پودركاكائو را به آن اضافه مي‌كنيم تا يكدست شود. شير را در ظرف ديگري به جوش مي‌آوريم و نسكافه را درآن حل مي‌كنيم مواد زرده را به شير داغ اضافه كرده و به سرعت با همزن دستي روي حرارت به هم مي‌زنيم تا مايه كمي غليظ شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  • خامه فرم گرفته: 350 گرم 
  • زرده تخم‌مرغ: 6 عدد 
  • شكر: 200 گرم شير: 250 ميلي‌ليتر (يك ليوان)
  • آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوري
  • پودرفندق: 200 گرم
  • نسكافه: 2 قاشق غذاخوري
  • پودركاكائو: 2 قاشق غذاخوري
  • ژلاتين: 10 ورق



روش تهیه :

ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ را با شكر آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس آرد ذرت و پودركاكائو را به آن اضافه مي‌كنيم تا يكدست شود. شير را در ظرف ديگري به جوش مي‌آوريم و نسكافه را درآن حل مي‌كنيم مواد زرده را به شير داغ اضافه كرده و به سرعت با همزن دستي روي حرارت به هم مي‌زنيم تا مايه كمي غليظ شود سپس مواد را از روي حرارت برداشته ژلاتين‌ها را داخل آب سرد مي‌گذاريم تا نرم شوند بعد از آن برگه‌هاي نرم ژلاتين را داخل مايه كرم داغ مي‌اندازيم و به هم مي‌زنيم تا حل شوند. پس از اين‌كه كرم كمي از حرارت افتاد آن را روي خامه فرم گرفته ريخته به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند پودرفندق را نيز در اين مرحله با مواد مخلوط كرده داخل قالب موردنظر مي‌ريزيم و به مدت 8 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا خودش را بگيرد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج