طرز تهیه قایرمه؛ بفرمایید کنگر سوخاری
۸۴۹۶۴۳
۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱
۸۱۹۸ 
قایرمه یا کنگر سوخاری یکی از غذا‌های محلی استان کردستان است که به پیش غذا‌های فرنگی کم شباهت نیست. البته در این منطقه این غذا را با کته یا نان سرو می‌کنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید.

روزنامه خراسان: قایرمه یا کنگر سوخاری یکی از غذا‌های محلی استان کردستان است که به پیش غذا‌های فرنگی کم شباهت نیست. البته در این منطقه این غذا را با کته یا نان سرو می‌کنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید.

مواد لازم:

  • کنگر: یک کیلو گرم
  • آرد:یک پیمانه
  • نمک: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • زیره ساییده: یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: ۳ قاشق سوپ خوری (آب شده)
  • زعفران:۳ قاشق سوپ خوری (آب کرده)
  • روغن: ۲ پیمانه
  • برنج به صورت کته: ۲.۵ پیمانه
  • ماست چکیده یا خامه ای: یک پیمانه

طرز تهیه قایرمه؛ بفرمایید کنگر سوخاری

طرز تهیه:

۱. ابتدا تیغ کنگر‌ها را می‌گیریم و آن‌ها را می‌شوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش می‌زنیم.

۲. آرد را در ظرفی می‌ریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ پودر را به آن می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم.

۳. در ظرفی تخم مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط می‌کنیم و با هم زن خوب می‌زنیم و به آرد می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی شل بود، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید).

۴. سپس کنگر‌ها را درون مایه می‌ریزیم و بعد در روغن سرخ و با برنج کته میل می‌کنیم.

نکات:

۱- اگر کنگر دوست ندارید می‌توانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.

۲- اگر از رژیم خاصی پیروی می‌کنید، به جای کره و ماست خامه‌ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج