طرز تهیه پای انگور؛ تابستان و دسرهایش!
۸۵۴۸۷۴
۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
۶۱۷۳ 
انگور یکی از میوه‌های خوش طعم تابستانی است که دارای انواع ممختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای انگور را برای شما شرح دهیم.

برترین ها - وحید محقق: انگور یکی از میوه‌های خوش‌طعم تابستانی است که دارای انواع مختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. انگور هم مانند بسیاری از میوه‌های خوش‌طعم، علاوه بر مزه لذیذ دارای خواص زیادی است که از بهترین آن‌ها می‌توان به کمک به درمان میگرن، کمک به درمان آلزایمر، جلوگیری از سوء هاضمه، مبارزه با سرطان سینه، و جلوگیری از انحطاط چشم اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای انگور را برای شما شرح دهیم.

مواد لازم:

  • بیکنیگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر نرم و دانه ریز: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • انگور بدون هسته: به میزان لازم
  • اسپری روغن

پای انگور

طرز تهیه:

۱- از پانزده دقیقه قبل، فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

۲- با استفاده از اسپری روغن کف قالب را به شکل کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر چرب کنید.

۳- آرد و بیکنیگ‌پودر را با یک دیگر مخلوط نمایید و آن‌ها را دو بار الک کنید.

۴- در یک ظرف، تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. این کار را تا زمانی که ماده شما کرم رنگ شود انجام دهید.

۵- وانیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۶- شیر یا ماست را با روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و همزن برقی را روی دور تند قرار دهید. مواد را تا زمانی که کاملا با یکدیگر مخلوط شوند هم بزنید.

۷- به مخلوط بالا انگور را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

۸- مخلوط آرد را نیز بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید.

۹- خمیر مایه پای انگور شما آماده شده است، حال آن را در قالب بریزید و برای ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید.

۱۰- بعد از طی این مدت، قالب را بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه بیرون بماند.

۱۱- بعد از ۱۵ دقیقه پای را روی توری سیمی بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بماند و کاملا خنک شود.

۱۲- قالب کمربندی را از آن جدا کنید.

۱۳- پای انگور شما آماده است.

انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:28 - 1398/05/09
فکر می کنم انگور به دلیل تبدیل شدن شراب رو طبق فتوای علما نمی توان به این صورت پخت تمام کیک غیر قابل استفاده و از نظر فقهی نجس میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
فکر میکنم شما یک ادم خیلی خیلی مریض هستی که با مزخرف گویی فقط میخوای ذهن دیگرانو نسبت به اسلام خرابتر کنی.انگورو بذاری یه گوشه یک ماه بهش دست نزنی به لجن و کپک که تبدیل شد بهش میگن شراب.کجای اسلام گفته انگورو بریزی تو اردو تخم مرغ میشه شراب و نمیشه خورد؟چرا هر مزخرفی رو مینویسید؟
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
معلومه حالت خوب نیست
01
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
نجس فکر توئه نه اون انگور پخته شده بیچاره
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
شما بخور، حالی به حالی شدی گناهش پای من :))
Iran, Islamic Republic of
19:16 - 1398/05/09
کاش شما نظر نمیدادین
Iran, Islamic Republic of
00:46 - 1398/05/11
انگور وقتی میجوشه نجس میشه و خوردنش حرامه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۱
اشتباه میکنی اگه اینجوره پس چرا شیره نجس نیست
-
18:27 - 1398/05/11
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بوده
France
20:01 - 1398/05/11
به نعمت خدا میگی نجس؟ای وای به ما و این دین
Iran, Islamic Republic of
10:17 - 1398/05/20
آرد را نگفته چقدر باید باشه؟گویا یادش رفته
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج