افطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر
۸۶۰۹۴۳
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
۵۱۳۱ 
پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

برترین‌ها - زهرا موسوی: پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

اولین بار که پاکورا خوردم در کشور عراق و به همراه کبه و مرغ سرخ شده بود. مزه آن به نظرم جالب بود در حالی که این خوراکی هندی، غذایی ساده و با هزینه کم است. پاکورا در واقع یک میان وعده و یا شام سبک است. بعضی آن را همراه با غذا‌های دیگر همانند مرغ به عنوان بغل بشقابی و یا همراه انواع نان و بعضی هم همراه سس به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنند. پاکورا از دو یا چند ماده تشکیل دهنده که معمولا سبزیجات و یا به طور امروزی مرغ است تشکیل شده است. این مواد در خمیری که از آرد نخودچی درست میشود ریخته شده و یک ترکیب خمیر مانند درست می‌کنند که در روغن سرخ می‌شود. البته می‌توان همانند تصویر زیر تنها به عنوان یک خمیر از آن استفاده کرده و مواد را در آن زده و سرخ کرد.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

مشهورترین نوع پاکورا، پاکورای پیازی است که از پیاز درست شده و همچنین پاکورای آلو که با سیب زمینی (آلو!) تهیه می‌شود. پاکورای مورد نظر ما هم از نوع پاکورای پیاز است. از آنجایی که این پاکورا تنها از اجزای گیاهی تشکیل شده و با آرد برنج و نخودچی همراه است در واقع یک غذای کاملا گیاهی و بدون گلوتن است.

مواد لازم برای پاکورای پیاز

  • پیاز ورقه شده: ۱ پیمانه (یا ۱/۲ پیمانه پیاز+ ۱/۲ پیمانه کلم)
  • فلفل دلمه‌ای نگینی: ۱/۲ پیمانه
  • آرد نخودچی: ۶ قاشق چایخوری
  • آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • نمک: کمی برای طعم دادن
  • روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک سینی متوسط فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با برس روغن زده یا کمی روغن بریزید و روی آن پخش کنید.

۲. در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده را ریخته سپس آب را به آن اضافه کنید تا حدی که یک خمیر چسبناک تشکیل شود.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

۳. با قاشق از خمیر روی سینی ریخته در صورتی که خمیر حفره داشت روی سطح آن را صاف کنید.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

۴. خمیر‌های پاکورا را در حرارت ۲۲۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ تا ۲۲ بپزید تا زمانی که پخته شده و رنگ آن به تیرگی گراید. قبل از اینکه لبه‌های شروع به سوختن کند آن‌ها را از فر خارج کنید.

۵. اگر به اندازه کافی برشته نشدند حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۶. آن را با سس کچاپ یا هر یک از سس‌های خانگی مورد علاقه‌تان سرو کنید.

فطاری شب چهارم ماه رمضان؛ پاکورای سبزیجات در فر

منبع: loveismytummy

زهرا موسوی
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Canada
04:47 - 1398/02/21
تو این گرونی مواد غذایی یه چیز آموزش بدین که خوردنی باشه نه دورریختنی
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
بیچاره به جای غر زدن سعی کن چندتا چیز جدید یاد بگیری
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج