کارگاه پخت زولبیا و بامیه
۸۶۳۲۸۱
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹
۴۴۵۴ 
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

خبرگزاری ایرنا: زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

کارگاه پخت زولبیا و بامیه

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
United States
11:05 - 1398/02/24
این ها باید لباس بهداشتی آستین بلند با کلاه کامل و ماسک صورت داشته باشن، مثل کارگرای ژاپنی. الان اینا عرق و موهای دست و صورت و عطسه شون میریزه تو دیگ. اصلا معلوم نیس بعد دسشویی صابون زدن هم بلد باشن ....
Iran, Islamic Republic of
11:14 - 1398/02/24
جقدر کثیف و غیر بهداشتی

چه زولبیاهای زشتی

شما به این میگین زولبیا؟
France
11:16 - 1398/02/24
شیرینی مزخرفیه مخصوصا زولبیا
پاسخ ها
حسین بزرگی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
این حرفتو خوب اومدی
Iran, Islamic Republic of
11:38 - 1398/02/24
چرت ترین شیرینی کل دوران بشر
پاسخ ها
حسین بزرگی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
لایک لایک. هزارتا لایک.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج