مافین سیب و گردو؛ صبحانه‌ای مقوی
۸۷۰۷۱۷
۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱
۵۲۵۱ 
مافین صبحانه بهترین راه برای شروع کردن صبحی تازه است. آن‌ها با سیب، هویج، نارگیل، کشمش و گردو درست می‌شوند و طعم چاشنی‌های خوشبو و وانیل آن را همراهی می‌کند.

برترین‌ها: مافین صبحانه بهترین راه برای شروع کردن صبحی تازه است. آن‌ها با سیب، هویج، نارگیل، کشمش و گردو درست می‌شوند و طعم چاشنی‌های خوشبو و وانیل آن را همراهی می‌کند.

مافین صبحانه مقوی

اجازه دهید کمی در مورد محسنات این مافین صحبت کنیم. این مافین به راحتی درست می‌شود و شما نیازی به همزن و دردسر‌های آن ندارید. طعم و بافت آن به صورتی است که همه آن را دوست خواهند داشت مگر اینکه دیگر خیلی خیلی بد غذا و مشکل پسند باشند. این مافین کلاسیک شایسته توجه است، چون همه چیز‌های خوب را با خود دارد، پس چرا آن را درست نمی‌کنید.

مافین صبحانه مقوی

مواد لازم:

  • آرد گندم کامل: ۱ پیمانه
  • آرد همه کاره: ۳/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم)
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
  • سس سیب: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سیب زرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه رنده شده
  • هویج: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • نارگیل رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • کشمش: ۱/۲ پیمانه

مافین صبحانه مقوی

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس روشن کنید. ۱۵ کاغذ مافین را داخل قالب فلزی خود قرار دهید و کمی با اسپری آشپزی، اسپری کنید تا به مافین‌ها نچسبند.

۲. آرد گندم، آرد همه کاره، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مافین صبحانه مقوی

۳. در یک کاسه دیگر، شکر قهوه‌ای، روغن مایع، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.

مافین صبحانه مقوی

۴. سیب، هویج و نارگیل را ریخته و بهم بزنید.

مافین صبحانه مقوی

۵. ترکیب آرد، گردو و کشمش را هم به آن اضافه کرده و کمی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند.

مافین صبحانه مقوی

۶. خمیر را داخل کاغذ‌های مافین بریزید. نیازی نیست که سطح آن‌ها خیلی صاف و مرتب باشد. قالب مافین را در وسط فر قرار داده و به مدت ۱۹ تا ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

مافین صبحانه مقوی

۷. ابتدا چند دقیقه بگذارید داخل قالب خنک شوند، سپس آن‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند. برای در صورت مصرف نشدن در همان زمان، آن‌ها را در ظرفی دردار بگذارید.

مافین صبحانه مقوی

نکات مهم

  • می‌توانید فقط از آرد گندم کامل به جای مخلوط دو نوع آرد استفاده کنید. اگر از آرد سفید استفاده کنید بافت و ظاهر آن یکدست‌تر خواهد شد.
  • برای سالمتر بودن این مافین، فقط از آرد گندم کامل استفاده کنید، شکر را به ۱/۲ پیمانه کاهش دهید یا به جای نیمی از آن عسل استفاده کنید. چند قاشق غذاخوری سبوس گندم، جو دوسر یا تخم کتان را برای مغذی بودن به آن اضافه کنید. از روغن زیتون سبک به جای روغن مایع استفاده کنید.
  • می‌توانید حتی کدو سبز رنده شده و یا آناناس رنده شده داخل آن استفاده کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت می‌توانید آن را در ظرفی دردار گذاشته و به مدت ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید.

مافین صبحانه مقوی

منبع: cookingclassy

زهرا موسوی
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
19:44 - 1398/03/20
با اینهمه موادی که این داره اصلا می ارزه تو خونه درست کنیم؟خب میریم میخریم دیگه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
آره خیلی پرو پیمونه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
اره با کلی پنبه و مواد کپک زده !!!!همین پارسال یه شیرینی فروشی رو دستگیر کردن که تو ویترینش موش بود
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
14:56
از جای بهداشتی و معتبر خرید کن
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
حق با شماست. تازه این آرد همه کاره دیگه چیه؟
Iran, Islamic Republic of
11:05 - 1398/03/23
من ترجیح میدم توی خونه درست کنم. حتی بهترین شیرینی فروشیها هم قابل اعتماد نیستند جدای از بهداشت، موادی که توشون استفاده میکنند مساله ست. بخصوص اینکه همچین مافینی اصلا توی شیرینی فروشیهای ما نیست.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج