سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه
۸۸۹۱۴۹
۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
۵۸۱۱ 
اگه از من بپرسین از جذاب‌ترین خوراکی‌های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟ چون فقط کافیه ته مونده‌های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: اگه از من بپرسین از جذاب‌ترین خوراکی‌های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟

چون فقط کافیه ته مونده‌های یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه.

امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فری‌اش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

  • مرغ پخته شده: ۱ تکه
  • ذرت پخته شده: نصف لیوان
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • پنیر موزارلا: ۱ لیوان
  • نمک و فلفل و ادویه دلخواه (آویشن طعم خوبی توی این ترکیب داره)
  • خمیر یوفکای مستطیلی

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. یه پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. کمی که پیاز‌ها سبک شدن مرغ پخته شده‌ی ریش شده رو بهش اضافه کنید. ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه. پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

۲. خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید. مثل مراحلی که توی تصاویر میبینید خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید.

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

۳. میتونید سمبوسه‌ها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی سینی فر بذارید برای ۱۰-۱۵ دقیقه آماده‌ی سرو بشه.

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

۴. برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسه‌ها رومال بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید.

سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه

نکات:

  • شما از هر موادی که دوست داشته باشید میتونید توی سمبوسه استفاده کنید. ورژن گیاهیش میشه سیب زمینی و پیاز و سبزیجات که واقعا خوشمزه اس.
  • ورژن گوشتیش هم میتونه مثل مایه‌ی ماکارونی باشه با کمی پنیر. با مرغ هم میتونید ترکیب‌های مختلفی درست کنید. کلا با سلیفه خودتون کار کنید. مثلا از سبزیجات مفید مثل کدو و هویج یا قارچ میتونید استفاده کنید.
  • پنیر چیز دیگریست… پیشنهاد میکنم در همه‌ی موارد از پنیر استفاده کنید که فوق العاده ش میکنه. از پنیر سفید صبحانه بگیرید تا پنیر موزارلا و گودا توی انواع ترکیب‌های سمبوسه و بورک عالی میشه.
  • سمبوسه‌ای که با یوفکا تهیه کنید به راحتی میتونید بذارید توی فر عین بورک برشته بشه. برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب قشنگتری داشته باشه از رومال زرده‌ی تخم مرغ و شیر استفاده کنید. حتی میتونید خیلی کم چربش کنید که بهتر هم بشه.
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:37 - 1398/05/04
سلام دستور و عکس سنبوسه هندی هم بزارید
Iran, Islamic Republic of
12:51 - 1398/05/05
این خمیرای آماده مزه ی خوبی ندارن معمولا
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
من خمیر پراشگی گرفتم ترش بود
تاریخم داشت
Iran, Islamic Republic of
15:11 - 1398/05/10
خمیر پتزا هم ترش دارن
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
من درست کردم خیلی خوشمزه شد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج