طرز تهیه سالاد هلو با مرغ کبابی و سس عسلی
۸۸۹۹۴۲
۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷
۴۱۵۰ 
سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برش‌های خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

مجله قرمز: سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برش‌های خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

ما در حال به پایان بردن اولین ماه تابستان هستیم یعنی زمانی که خورشید با تمام قدرت و توان در حال تابیدن است. گرما اغلب ما را کلافه کرده و به همین دلیل تمایلی چندانی به خوردن غذا‌های گرم نداریم و سرو یک غذای سرد همانند سالاد پرفیبر بسیار دلچسب است. یکی از چیز‌های دیگری که در تابستان بسیار خوشایند است خوردن میوه‌های رنگارنگ و آبدار تابستانی ست که امسال به لطف و برکت خداوند و باران بسیاری که باریده اغلب باغ‌های میوه پربار هستند و میوه‌های رنگارنگ پای ثابت گفتگو‌های دوستانه است. یکی از میوه‌هایی که بعضی‌ها خیلی آن را دوست دارند بخصوص از نوع خاصش هلو است.

برای دوست داشتن این میوه شاید بهترین دلیل برای آن نرمی و لطافت و بعد هم بوی خوش آن باشد. برای بسیاری از افراد، بوی هلو یادآور کرم‌های مرطوب کننده و حس خنک و دوست داشتنی است که پس از زدن این کرم‌ها به ما وارد می‌شود. من از آن دست افرادی هستم که به شدت از میوه‌های پشمالو مثل هلو و کیوی فراری هستم، اما وقتی پشمهایشان گرفته می‌شود تبدیل به دوستان خوبی برای من می‌شوند. بعضی از هلو‌ها هم هستند که کمتر کرک دارند و این‌ها سفت‌تر هستند و مخصوص کباب هلو و یا انواع دسر‌ها و یا سالاد‌های مخصوص میوه‌ای هستند. بهر حال این میوه‌های انعطاف پذیر را می‌توان در اغلب غذا‌های تابستانی همراه کرد.

شاید بعضی از شما هم که اهل سالاد میوه و ماجراجویی‌های غذایی نیستید با خودتان بگویید سالاد هلو؟ چه کسی داخل سالاد هلو می‌ریزد؟ بله ما و شما هم بعد از ما. خب چرا؟ چون من به شما در مورد مزه این سالاد تضمین می‌دهم که هم خوشمزه است و هم دوست داشتنی. هم هلو هم مرغ و هم ریحان همگی با هم سرجایشان قرار گرفتند تا به شما یک سالاد خوشمزه تابستانی با طعمی مطلوب را بدهند. در واقع هیچ اشتباهی صورت نمی‌گیرد فقط اگر کمی ذائقه‌تان را کنجکاوتر کنید. اصلا شما به بخش آشپزی مجله قرمز می‌آیید تا به سفر‌های ماجراجویانه با غذا‌ها بروید. سفر‌هایی که از آکوافابای عجیب جایگزین تخم مرغ شروع شد و یک بار هم به ایستگاه نان خمیرترش رسید. این سالاد هلو هم یکی از ایستگاه‌های زیبای این مسیر است که اگر دوست داشتید می‌توانید لحظه‌ای توقف کنید و آن را امتحان کنید.

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

مواد لازم برای سالاد هلو

مواد مرغ و ریحان

  • سینه مرغ: ۱/۲ کیلوگرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه: ۱/۳ پیمانه خرد شده (کمی در پیمانه فشار دهید)
  • سیر: ۳ حبه ریز شده
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

سس سالاد

  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • سرکه بالزامیک سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به میزان لازم

مواد پایه سالاد

  • کاهوی میکس: ۲۸۰ گرم
  • هلو: ۴۰۰ گرم، اسلایس شده
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • پیاز قرمز: ۱/۲ یک عدد پیاز کوچک، خلال نازک
  • پنیر خشک: ۱۰۰ گرم

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

طرز تهیه

۱. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، ریحان، سیر و آب لیمو را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید (حدود ۱/۲ قاشق چای‌خوری از هر کدام). با استفاده از پشت قاشق، ریحان را در در لبه‌ها و ته کاسه فشار دهید تا عصاره آن خارج شود. مرغ را در یک کیسه زیپ لاک قرار دهید و با بیفتک کوب روی گوشت بکوبید تا ضخامت گوشت مرغ به صورت یکدست درآید سپس مخلوط ریحان را روی مرغ ریخته و آن را پخش کنید تا همه بخش‌های مرغ را بپوشاند. هوای اضافی کیسه را خارج کرده و درب کیسه را ببندید، ماریناد را از روی پلاستیک روی سطح مرغ بمالید و آن را داخل یخچال بگذارید و به مدت ۲ تا ۵ ساعت بگذارید ماریناد شود.

۲. گریل را گرم کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. توری گریل را با کمی روغن زیتون چرب کنید سپس مرغ را روی گریل قرار دهید تا کباب شود. آن‌ها را تا زمانی که کاملا کباب شوند بپزید، در اواسط کار آن‌ها را بچرخانید. این کار حدود ۴ تا ۵ دقیقه برای هر طرف طول می‌کشد. روی منقل و آتش مستقیم باید مرتبا آن‌ها را بچرخانید.

۳. برای درست کردن سس همه مواد سس را خوب بهم بزنید تا با همدیگر مخلوط شوند و با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم بگیرد. سس را تا موقع استفاده در یخچال نگه دارید. قبل از ریختن روی سالاد دوباره بهم بزنید.

۵. برای آماده کردن سالاد، در کاسه بزرگ سالاد به آرامی کاهو، هلو، ذرت، گردو، پیاز و مرغ کباب شده برش خورده را مخلوط کنید. پنیر بز خر شده را بالای آن بریزید و سس را روی کل آن بریزید. بلافاصله پس از افزودن سس، سالاد را سرو کنید.

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

نکات مهم

  • استفاده از ریحان خشک به جای ریحان تازه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اما اگر به هر صورت نتوانستید ریحان پیدا کنید می‌توانید از ۱ قاشق چای‌خوری ریحان خشک استفاده کنید. قانون کلی برای سبزی خشک جایگزینی آن با ۱/۳ اندازه خشک آن است.
  • وقتی که مرغ را کباب کردید، بگذارید ۱۰ دقیقه روی تخته آشپزخانه بماند سپس آن را برش بزنید. این زمانی را به مرغ می‌دهد تا نرمتر و مرطوبتر شود.
  • برای ترکیبات داخل سالاد آزاد هستید می‌توانید از مخلوط کاهوی متفاوتی استفاده کنید مثلا استفاده از بیبی کاهو، پنیر نرم و غیره.
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:59 - 1398/05/05
ی چن مدل سرو قهوه آموزش بزارین _یک مدل کوچک از آموزش کافه داری میخام
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
اگه دستگاه اسپرسو ساز داشته باشید معمولا بیس همه قهوه های کافه اسپرسو هستش که از ترکیب اسپرسو و شیر و کف شیر و خامه های با همه یا یکی دو تا از اینها ،قهوهای دیگه رو درست میکنن، البته ترک اگه روی اجاق گاز درست بشه بهتره،ولی بعضیا همونم با دستگاه درست میکنن
Iran, Islamic Republic of
22:00 - 1398/05/05
لطفا بفرمایید ک چرا همراه قهوه آب سرو میشه
پاسخ ها
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
برای اینکه قبل از قهوه بخورید و تمام مزه ها از دهان حارج بشه و طعم قهوه رو بهتر درک کنید
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
معمولا قبل از نوشیدن قهوه آب میخورن که زبان و محیط دهان رو از مزه های قبلی بشوره و تمیز کنه، و فقط طعم مطلوب قهوه حس بشه،خیلی وقتا خودمون هم اینکارو میکنیم مثلا بستنی خوردیم یوی یه مقدار جوجه بهمون تعارف میکنه میخوایم بخوریم ترحیح میدیم دهنمون از بستنی رو بشوریم که خوب مزه جوجه رو حس کنیم و بیشتر از خوردنشون لذت ببریم،توی کافه ها هم معمولا کنار قهوه ترک و اسپرسو آب میذارن کنار بقیه نوشیدنیهای قهوه معمولا آب نیست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج