کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید
۹۲۲۲۴۵
۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۹
۶۵۵۶ 
این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

برترین‌ها: این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

کیک شیره ی انگور

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

کیک شیره ی انگور

کیک شیره ی انگور

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.

کیک شیره ی انگور

۲. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.

کیک شیره ی انگور

۳. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.

کیک شیره ی انگور

۴. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.

کیک شیره ی انگور

۵. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.

کیک شیره ی انگور

۶. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.

کیک شیره ی انگور

۷. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.

کیک شیره ی انگور

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
France
10:30 - 1398/08/11
از بچگیمون توی دهه 70 دلمون هر کیکی خواست مامانمون میگفت این فر میخواد، بعد هم که فر خریدیم چهارتا کیک کربن شده توش خوردیم و خراب شد فره و تبدیل شد به کابینت ، الانم که گاز جدید رو کار بی خاصیتی جاشو گرفته که فقط چهارتا دونه شعله داره
ایشالا این کیک قسمت همه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
چرا اینقدر همه فر خریدن رو سخت میدونند. من خودم از خانواده ای فقیر هستم اما فر گازی دارم و کاملا ازش راضیم. یک فر ایرانی معمولی
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
اگه دلت خواست همین مایه کیک رو میتونی توی قابلمه ای که از قبل چربش کردی بریزی و روی شعله گار متوسط روبه پایین بذاری و درش را کاملاً با دم کنی پوشانده و تا 30 الی 35 دقیقه اول درش را باز نکنی(بخاطر پُف کیک)، سپس با با یک خلال دندان داخل کیک فرو کن اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک پخته و آماده است . والسلام بسیار هم خوشمزه است
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
اگه کسی بخواد کیک درست کنه، روی گاز و توی قابلمه، بهترین کیک رو میشه درست کرد
sara
United Arab Emirates
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
ما هم فر نداشتیم ولی من انقدر خانواده رو به ذوق آوردم و توی ماکروویو و پلوپز کیک پختم که آخر والدین یه فر خریدن،ولی هنوز با فر نمیتونم مثل ماکروویو و پلوپز کیک بپزم :-))
Iran, Islamic Republic of
06:45 - 1398/08/12
من این کیک رو همیشه درست میکنم خیلی خوشمزه هست و بافت خیلی خوبی داره ..چون بچه هام شیره انگور رو دوست ندارن بجای شکر از شیره تو کیک استفاده میکنم که خیلی سالم هست و بچه ها هم دوست دارن ..توصیه میکنم از شکر تو کیک کمتر استفاده کنید و این کیک عالی رو درست کنید و نوش جان کنید...
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
خیلی عالی
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
من هم فر ندارم همیشه تو قابلمه درست میکنم عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
00:57 - 1398/08/13
من با همین دستور درست عالی شد
Iran, Islamic Republic of
09:02 - 1398/08/20
من با وجودی که کیک های خیلی خوبی می پزم دیشب با این دستور پختم افتضاح شد. چرااا؟ نمی دونم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج