طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی
۹۳۱۰۸۲
۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
۱۱۵۲۰
کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

برترین‌ها: کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

کدو پلوی مازندرانی

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • کدو تنبل: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

کدو پلوی مازندرانی

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

طرز تهیه:

برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.

کدو پلوی مازندرانی

حالا کدو‌هایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.

کدو پلوی مازندرانی

پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.

کدو پلوی مازندرانی

حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.

کدو پلوی مازندرانی

در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.

کدو پلوی مازندرانی

فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.

کدو پلوی مازندرانی

کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانه‌های انار ترش سرو میشه.

کدو پلوی مازندرانی

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
France
13:40 - 1398/09/01
عالیه! مخصوصا الان که فصل کدو تنبله. من اغلب درست میکنم اما زیره نمیزنم.
Iran, Islamic Republic of
14:12 - 1398/09/01
گردوش‌کو پس؟ تازه کئی باکله پلا رو نخوردی
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۱
به به دستگلت درد نکنه
maryam hosseiniy
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۲
برو تسه درست کمبه ...باهم بَخِریم
Iran, Islamic Republic of
22:17 - 1398/09/01
تقریبا همون دم پختک دوست داشتنی است با کدو فقط
Iran, Islamic Republic of
08:21 - 1398/09/02
گردو هم باید بریزین
Iran, Islamic Republic of
09:09 - 1398/09/04
به به کعی پلا با مرغنه محلی
Iran, Islamic Republic of
13:49 - 1398/09/06
اصلاََ خوشم نیامد این چه غذایی هست
Iran, Islamic Republic of
19:01 - 1398/09/07
اووف گردو هم داشته باشه بهتره. ما البته لابلاش تخم انار هم میریزیم که عالی میشه. با کره محلی و تخم مرغ
Iran, Islamic Republic of
18:15 - 1399/03/11
خودم مازندرانی اهل آمل هستم واستان گلستان هستم درفصل مخصوصش درست میکنم بخصوص با تخم مرغ محلی که با روغن محلی گوسفندنیمرو بشه وای چقدر به آدم می چسبه عاشقشم همسرم هم خیلی دوست داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج