کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها
۹۳۵۳۴۶
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۳
۱۰۷۰۳
کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

برترین‌ها: کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو میشن. در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ی سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

مواد لازم

  • شنیسل مرغ: ۳ الی ۴ عدد
  • سیب‌زمینی: ۳ الی ۴ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این کسرول ابتدا سیب‌زمینی هارو میپزیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۲. شنیسل هارو هم سرخ میکنیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۳. حالا سیب‌زمینی پخته‌ی داغ و کره رو داخل یه کاسه میریزیم و با گوشتکوب پوره‌شون میکنیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۴. بعد شیر، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا پوره کمی لطیف‌تر بشه.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۵. حالا پوره و شنیسل آماده هستن و فقط میمونه چیدنشون داخل ظرف کسرول.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۶. کف ظرف رو چرب کرده و بعد شنیسل رو داخلش میذاریم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۷. حالا با پوره کاملا سطح شنیسل رو میپوشونیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۸. بعد روی پوره رو با پنیر میپوشونیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۹. همه‌ی مراحل رو به بار دیگه تکرار میکنیم، یعنی چیدن شنیسل، پوره و پوشاندن با پنیر.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

۱۰. حالا ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا کسرول حاضر بشه. ۵ دقیقه‌ی نهایی هم برای طلایی شدن پنیر گریل رو روشن میکنیم.

کسرول مرغ و پوره سیب زمینی

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 12
در انتظار بررسی:0
United Arab Emirates
14:26 - 1398/09/14
مخصوص باکلاسای تپل:)
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
ما شنسل که پخت میخوریم به بقیش نمیرس :)
رها
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
تو تپلی جانم.
Iran, Islamic Republic of
21:04 - 1398/09/14
عجب باحال بود، حتما درسته میکنم
Iran, Islamic Republic of
22:59 - 1398/09/14
حالا که گفتن یه مدت به خاطر آنفولانزا مرغ نخورید، ما هی غذای مرغ دار آموزش بده:)))))
Iran, Islamic Republic of
15:02 - 1398/10/01
خوبه ولی پخت شنسیل هم میگفتین
Iran, Islamic Republic of
11:36 - 1398/11/28
خیلی عالی بود هر هفته یک بار واسه خانوادم درست میکنم و خوششون مییاد از جمله مهمونی.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج