گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان
۹۳۹۴۴۵
۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰
۶۶۷۶ 
در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا ساید دیش ساده، خوشمزه و خوش قیافه رو براتون میذارم که در تهیه اش از گل کلم استفاده میشه که فوق العاده مفید هم هست. فقط کافیه تا ادامه‌ی مطلب رو ببینین اونوقت حتما امتحانش میکنین مخصوصا اگه طرفدار انواع کلم‌ها باشین.

برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا ساید دیش ساده، خوشمزه و خوش قیافه رو براتون میذارم که در تهیه اش از گل کلم استفاده میشه که فوق العاده مفید هم هست. فقط کافیه تا ادامه‌ی مطلب رو ببینین اونوقت حتما امتحانش میکنین مخصوصا اگه طرفدار انواع کلم‌ها باشین.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

مواد لازم

  • گل کلم متوسط: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

طرز تهیه:

۱. برای تهیه گل کلم سوخاری میتونیم گل کلم هارو برای ۵ دقیقه داخل آب در حال جوشیدن بذاریم تا کمی نرم بشن بعد آبکششون کنیم و بقیه‌ی مراحل رو ادامه بدیم یا اینکه گل کلم هارو خام سوخاری کنیم. من معمولا خام سوخاریشون میکنیم، چون در صورتی که در حین سرخ شدن دما پایین باشه هم میپزن و نرم میشن و هم اینکه اینطوری روغن خیلی خیلی کمتری به خودشون میکشن.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۲. اول از همه باید تخم مرغ هارو داخل یه کاسه بشکونیم و بهشون نمک هم مبزنیم.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۳. حالا تخم مرغ هارو کمی میزنیم تا از لختی دربیان و بعد یک تکه گل کلم رو خوب به مخلوط آغشته میکنیم.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۴. حالا گل کلمی که به تخم مرغ آغشته شده رو کاملا به آرد سوخاری هم آغشته میکنیم.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۵. بعد گل کلم هارو داخل قابلمه‌ای که به مقدار کافی روغن داخلش هست و روغن هم داغه میریزیم و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۶. به سرخ کردنشون ادامه میدیم تا کاملا طلایی بشن.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۷. حالا گل کلم‌های سوخاری رو روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

۸. پیشنهاد میکنم حتما گل کلم سوخاری رو با آبلیمو یا نارنج تازه نوش جون کنین.

گل کلم سوخاری؛ دورچینی ساده برای غذاهایتان

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:41 - 1398/09/29
اخرش اصلا این شکلی نمیشه
Iran, Islamic Republic of
09:49 - 1398/10/01
چرب و سرخ کردن گیاه یعنی چه ؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
23:32 - 1398/10/12
من درست میکنم خیلی دوست دارم ولی اول در آرد معمولی بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری بغلتانید تا خمیر بهتری دور آنها ایجاد شود .در ضمن گل کلم خام استفاده کنید .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج