فوت وفن تهیه‌ی خمیر پیتزای عالی
۹۵۰۰۲۱
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸
۸۴۹۶ 
برای تهیه یک پیتزای خوب باید خمیر خوب داشته باشید.
فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه‌ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد به نظر سخت است، اما درست کردن این پیتزا نیاز به دقت و توجه به میزان حرارت فر یا مدت زمان هم زدن خمیر دارد.

روزنامه خراسان: فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه‌ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد به نظر سخت است، اما درست کردن این پیتزا نیاز به دقت و توجه به میزان حرارت فر یا مدت زمان هم زدن خمیر دارد. برای تهیه یک پیتزای خوب باید خمیر خوب داشته باشید. پس موارد زیر را به یاد داشته باشید:

فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالی

فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالی

خمیر را زیاد هم نزنید

مواد خمیررا داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، دستگاه را روشن بگذارید. ورزدادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می‌کند.

خمیر را صاف و مساوی پهن کنید

ابتدا خمیر را به شکل توپ در آورید، سپس به آرامی پهن کنید. وقتی خمیر را به صورت دایره در می‌آورید، خیلی راحت می‌توانید در سینی دایره‌ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر، با استفاده از غلتک، آن را کاملا صاف کنید. سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بماند تا ضخامت خمیر در همه جای ظرف یکنواخت باشد.

خمیر را بیش از حد نازک نکنید

فوت وفن تهیه خمیر پیتزای عالی

اگر خمیر بیش از حد نازک باشد توانایی نگه داشتن سس، پنیر پیتزا و دیگر مخلفات را نخواهد داشت؛ بنابراین اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزا عالی خواهد بود.

خمیر را زیاد نپزید

یکی از دلایل خشک شدن خمیر پیتزا‌ی آماده این است که در مدت زمان طولانی می‌پزد راه حلی برای خشک نشدن آن برایتان آورده ایم. ابتدا ظرف مد نظرتان را چرب کنید و بعد خمیر پیتزای آماده را داخل آن قرار بدهید سپس روی آن سس گوجه به میزان زیاد و روی آن پنیر پیتزا و سپس مواد پیتزا را بریزید و دوباره به مقدار زیاد پنیر بیفزایید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید دمای فر را زیاد کنید و در مدت زمان کمی آن را بپزید.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:29 - 1398/11/20
با خمیر آماده پیتزا هم میشود درست کرد. یا خمیر نون بربری ، یک چونه خمیر تقریبا دو عدد پیتزا مبدهد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج