دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی
۹۵۲۶۰۱
۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
۸۳۳۶
دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دو پیازه آلو یکی از غذا‌های لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو شده. به نظر من این غذا برای درست کردن سر افطار تو ماه رمضون هم خیلی عالیه، چون علاوه بر خوشمزگی خیلی سریع حاضر میشه البته به شرطی که پیاز داغ آماده داشته باشین که در این صورت تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میخواد. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم

  • ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۴ قاشق غذاخوری پر پیاز داغ
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ عدد تخم مرغ در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

دو پیازه آلو (سیب زمینی)

دو پیازه آلو (سیب زمینی)

مراحل تهیه

برای تهیه دو پیازه آلو هم میتونین سیب زمینی رو درسته بپزین و بعد پخت نگینی کنین یا اینکه از ابتدا خرد کرده و بپزینش که اینطوری خیلی سریع‌تر حاضر میشه. من، چون دوست داشتم غذام سریع حاضر بشه سیب زمینی‌ها رو نگینی درشت خرد کردم و با آب گذاشتم تا بپزه.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)پختن سیب زمینی

تا سیب زمینی‌ها بپزه پیاز داغ، رب، زرچوبه و کمی روغن و داخل ماهیتابه ریختم. شما میتونین پیاز رو خودتون سرخ کنین، ولی در صورتی که پیاز داغ آماده داشته باشین این غذا خیلی سریع حاضر میشه.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)اضافه کردن مواد

حدود ۵ دقیقه مواد رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)تفت دادن رب

سیب زمینی کلا به ۱۰ دقیقه زمان برای پخت احتیاج داره، پس چکش کنین و نذارین تا زیاد بپزه و وا بره. وقتی پخت آبکشش کنین.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)پخته شدن سیب زمینی

حالا سیب زمینی‌های پخته رو به رب و پیاز اضافه کنین.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)اضافه کردن سیب زمینی

نمک و فلفل هم بزنین و برای ۵ دقیقه دیگه مواد رو تفت بدین تا خوب مزه‌ها به خورد هم بره. میتونین در این مرحله یک عدد تخم مرغ خام هم اضافه کرده مواد هم بزنین تا تخم مرغ خودش رو بگیره.

دو پیازه آلو (سیب زمینی)تفت دادن مواد

حالا دوپیازه آلو خوش طعم و فوریتون حاضره … نوش جان

دو پیازه آلو (سیب زمینی)دو پیازه آلو

انتشار یافته: 20
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:15 - 1398/11/03
بابا اینطوری که نیست مسقره کردید
اولا دوپیازه یعنی دوتا پیاز یه آلو
دوم اول آلو آب پز میشه
پیازا نگینی خرد و سرخ میشه بعد آلو را پوست میکنن با گوشت کوب لهش میکنن و به پیاز اضافه میکنن می زارن تا یه کم با هم بپزه مقداری زرچوبه و نمک هم بهش می زنن
البته بعضیا یه مقداری رب گوجه بعضیا نعنا خشک
بعضی ها هم مقداری گوجه نگینی ریز برای تزیین و یا فلفل دلمه ریز نگینی بهش اضافه میکنن
ولی اصلش پیاز و سیب زمینی و زردچوبه و نمکه
ولی این روش الو دو پیازه نیست یه چی من دراوردیه
پاسخ ها
آرامش
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
دقیقا
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
من شیرازی نیستم ولی ما هم سیب زمینی رو له می کنیم اون هم با کلی ادویه که خیلی خوشمزه میشه، رب گوجه هم نمی زنیم. اون که فرمودین اصلش، ما هم همون رو درست می کنیم
من
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
خخخخخخ
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
والا اگه من شیرازیم دوپیازه آلو این نیست این خوراک سیب زمینی سرخ شده است،برای دوپیازه حتی اگه سیب زمینی آبپز نشه باید یکم سیب زمینیها رو فشرده روی هم گذاشت و در فرآیند پخت کمی زیر و رو بشه که سیب زمینی کمی نرم و بهم چسبیده بشن ولی خیلی له نشده ،شما تو دو پیازه اینجوری تکه های زمینی رو جدا و مستقل!نمی بینید توی این غذا تکه های سیب زمینی با هم دوسن!! رب هم نداره چیه به همه چی رب میزنید دیدم بعضی ها به قورمه سبزی هم رب میزنن! دو پیازه نرم و لطیفه همراه با ماست با گل محمدی و سبزی خصوصا
ترخون و ریحون بنفش البته به جای ماست میتونید با دوغ بخورید و نان سنگگ ریگی داغ
شیدا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
بله همینطوره ک شما میگین
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
آورین
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
تخم مرغ خامم نداره :/
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
دقیقا قبول دارم
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
افرين درىته دوپيازه الوهمينه
Iran, Islamic Republic of
12:09 - 1398/11/03
الان این آلوش کو؟؟!!
پاسخ ها
مریم خانم گل کلاب
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
!!! منم هرچی توش گشتم آلویی پیدا نکردم
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
شیرازیا به سیب زمینی میگن آلو
با آلو بخارا فرق داره :)
Iran, Islamic Republic of
14:15 - 1398/11/03
دوپیاز یه آلو یعنی به ازای دو پیاز یه آلو(سیب زمینی) من از مشهدیا اینجوری شنیدم
Iran, Islamic Republic of
14:16 - 1398/11/03
اونجور که من شنیدم شبیه پوره ست
Iran, Islamic Republic of
17:30 - 1398/11/03
اینها چیه من درآوردی میگین اینجوری نیست که بعدشم تو ماه رمضون افطار بخور و قدرت خدا ترش کنه معده ات و هی مجبور باشی کلی آب بخوری نه تخم مرغ داره نه فلفل دلنه و نه سیب زمینیش له میکنن نه نگینی آبپز میگما درست کردی خواستی ماه رمضون بخوری با نون سنگک بخور تا قشنگ ترش کنی مردی ثواب هم بکنی خخخخخ
Iran, Islamic Republic of
01:10 - 1398/11/04
سلام من شیرازی هستم وما همین جوری درست میکنیم گاهی هم تخم مرغ اضافه میکنیم
پاسخ ها
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۸
والا تا بوده ونبوده دوپیازه فقط سیب زمینی آب پز و پیاز سرخ شده که با هم قاطی میشه با نمک وزردچوبه نارنج هم بریز روش به به
Iran, Islamic Republic of
07:31 - 1398/11/04
خوب بیا بزن- اعصاب نداریا
Iran, Islamic Republic of
17:29 - 1398/11/04
این چه طرز دوپیاززه پختنه اصلا این نیست که معلومه این اصلا خوشمزه هم نیست من میپزم آدم از خوردنش سیر نمیشه که
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج