طرز تهیه‌ی کیک یخچالی با طعمی خاص
۹۵۴۵۰۹
۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
۷۷۳۹ 
کیک‌های خانگی میان‌وعده‌ی بسیار خوشمزه و دلچسبی هستند، اما به دلیل کمی وقت‌گیر بودن پخت آن‌ها، شاید گاهی از درست کردن آن صرف نظر کرده‌ایم. اما نوعی از کیک‌های خانگی هستند که نیاز به پخت ندارند و بسیار راحت و سریع می‌توان آن‌ها را آماده کرد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما دستورتهیه‌ی یک کیک یخچالی با طعمی خاص را آموزش دهیم.

وب‌سایت کوکپد - ماندانا مرادی: کیک‌های خانگی میان‌وعده‌ی بسیار خوشمزه و دلچسبی هستند، اما به دلیل کمی وقت‌گیر بودن پخت آن‌ها شاید گاهی از درست کردن آن صرف نظر کرده‌ایم. نوعی دیگر از کیک‌های خانگی هستند که نیاز به پخت ندارند و بسیار راحت و سریع می‌توان آن‌ها را آماده کرد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما دستورتهیه‌ی یک کیک یخچالی با طعمی خاص را آموزش دهیم.

مواد لازم

  • ۱ بسته بیسکوییت دایجستیو
  • ۱۰ عدد گردو
  • ۷۰ گرم پودر کاکائو
  • ۵۰ گرم کره حیوانی
  • ۱ ق غ وانیل
  • ۳ ق غ خامه
  • ۲ پیمانه پلوپز آب
  • ۱ ق غ عسل
  • مغز بادام و پسته برای تزئین

کیک یخچالی با طعم خاص

کیک یخچالی با طعم خاص

طرز تهیه

۱. بیسکویت‌ها را خود کرده در ظرفی میریزم.

۲. در قابلمه‌ای کوچک پود کاکائو و آب رو قاطی میکنیم و روی حرارت می‌گذاریم وقتی جوشید وقوام آمد کره و وانیل را اضافه میکنیم هم میزنیم تا خوب غلیظ بشود و گردو را هم خورد کرده به آن اضافه میکنیم.

۳. مایع غلیظ شده را به بیسکوییت‌ها اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.

۴. وقتی خوب مخلوط شد در قالب کمر بندی میریزیم و با قاشق فشار میدهیم که مواد فشرده شوند و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

۵. حالا خامه رو در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم با قاشق هم میزنیم و یک ق غ به آن عسل میزنیم

۶. بعد از یک ساعت کیک را بیرون میآوریم و قالب کمربندی رو باز میکنیم؛ و خامه را روی کیک میریزیم و با قاشق همه جای کیک را خامه میزنیم و مغز پسته و بادام هم روش میریزیم دوباره به مدت دوساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش رو بگیرد

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج