طرز تهیه‌ی سیب‌زمینی تنوری در فر‌؛ کم‌کالری و سالم
۹۷۰۱۶۵
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
۷۰۱۸ 
ای کسانی که عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستید، ولی از ترس کالریش و سلامتش خودتون رو از این میوه بهشتی محکوم کرده اید، بشتابید که برایتان دستور سیب زمینی تنوری آورده ام هلو. از اون دستور خوشمزه‌ها که کلی میشه روش مانور‌های مختلف داد و قر و فر‌های مختلف رو روش امتحان کرد.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: ای کسانی که عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستید، ولی از ترس کالریش و سلامتش خودتون رو از این میوه بهشتی محکوم کرده اید، بشتابید که برایتان دستور سیب زمینی تنوری آورده ام هلو. از اون دستور خوشمزه‌ها که کلی میشه روش مانور‌های مختلف داد و قر و فر‌های مختلف رو روش امتحان کرد. این سیب زمینی تنوری توش نرمه نرمه و بیرونش ترد ترد. حالا چطوری میشه که اینطوری میشه؟ براتون توضیح میدم.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌

مواد لازم

  • سیب زمینی ۳ عدد متوسط
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • پیازچه ۲ ساقه
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌

طرز تهیه

در قابلمه‌ای آب رو بذارید به جوش بیاد. نمک رو به آب اضافه کنید.

سیب زمینی‌ها رو بعد از شستشو به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و به آب جوش اضافه کنید.

بعد از ۱۲ دقیقه سیب زمینی‌ها رو آبکش کنید و بذارید کنار.

روغن زیتون رو با سیز خرد یا رنده شده و پیازچه خرد شده بذارید روی حرارت تا یه تفت کوچیک بخورن و روغن زیتون طعم و عطر سیر و پیازچه رو بگیره. بعد از حدود ۲۰-۳۰ ثانیه که تفت خوردن، روغن رو از صافی رد کنید.

سیب زمینی‌ها رو در ظرفی بریزید و روغن زیتون مزه دار شده رو بهش اضافه کنید. اگه نمکش کمه کمی نمک اضافه کنید و اگه دوست داشتین تند بشه فلفل قرمز اضافه کنید و به آرومی به طوری که سیب زمینی‌ها خرد نشن مخلوطشون کنید تا همه‌ی سیب زمینی‌ها به روغن آغشته بشه.

سیب زمینی‌ها رو در سینی فر بچینید، به طوری که روی هم قرار نگیرن و بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد اجازه بدید تا زیر و روش برشته بشه. حدود ۳۰-۴۰ دقیقه طول میکشه.

سبزیجات و ادویه‌های دلخواهتون رو میتونید به این سیب زمینی اضافه کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌طعم دار کردن روغن زیتون

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌آماده‌ی رفتن توی فر

در اخر موقعی که سیب زمینی‌ها رو توی ظرف ریختم، روش کمی جعفری خرد شده ریختم.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌

چرا قبلش سیب زمینی رو میپزیم؟

چون سیب زمینی توی فر زمان بیشتری برای پخت لازم داره. اگه بخوایم سیب زمینی‌های خام رو بذاریم توی فر، توی زمان گفته شده نمیپزه. و، چون ما میخوایم سیب زمینی ترد داشته باشیم باید قبلش پخته بشه.

سیب زمینی تنوری با چه سبزیجات و ادویه‌هایی بهتر میشه؟

ادویه‌هایی مثل پودر سیر، پودر پیاز، پودر کاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سبزیجاتی مثل جعفری، تره، پیازچه، برگ سیر، شوید، گشنیز، ریحون و همچنین پودر پنیر پارمزان.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در فر‌

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:47 - 1398/12/23
برای رشد ویروس کرونایی که خودش چرب صفت هست دستور خوبی هست.؟
پاسخ ها
ضحا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
من ازسیب زمینی بدم میاد!!!!
ضحا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
من ازسیب زمینی بدم میاد!!!!
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
میگن ویردس کرونا شیرینی دوسته
یعنی هرچی که شیرینه نباید خورده بشه
و همینطور میگن کلا کم غذا بخورید
ضحا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
اصلا هیچی نخور.. .سرم وصل کن.....تغذیه بشی!!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
00:48 - 1399/01/25
به شدت خوشمزه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
عاشق سبب زمینی با سبزی هستم.خوشمزه شده حتما...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج