طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز
۹۷۲۱۷۴
۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱
۴۴۴۷ 
کسانی که عاشق شیرینی خانگی هستند و شیرینی عید نوروز را خودشان تهیه می‌کنند، حتما اسم شیرینی بهشتی به گوششان خورده است. یک شیرینی با دستور پخت آسان و ماندگاری بالا که تقریبا همه آن را دوست دارند.

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: کسانی که عاشق شیرینی خانگی هستند و شیرینی عید نوروز را خودشان تهیه می‌کنند، حتما اسم شیرینی بهشتی به گوششان خورده است. یک شیرینی با دستور پخت آسان و ماندگاری بالا که تقریبا همه آن را دوست دارند. به دلیل بافت ترد و پوک این شیرینی، برخی به آن شیرینی آردی، پشمکی یا کرکی هم می‌گویند. دقت و حوصله در تهیه کردن این شیرینی بسیار مهم است. با رعایت دقیق مقدار مواد اولیه و زمان پخت، می‌توانید یک شیرینی خوشمزه و سبک برای پذیرایی از مهمانان عید تهیه کنید. در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه شیرینی بهشتی زعفرانی، شکلاتی و وانیلی را با تمام نکات مهم برای یکدست و منسجم شدن آن به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

مواد لازم

  • آرد شیرینی‌پزی: ۴۰۰ گرم (۳ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر شکر یا پودر قند: ۲۰۰ گرم (یک و یک‌چهارم پیمانه)
  • روغن مایع: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
  • روغن صاف قنادی: ۲۰۰ گرم
  • زعفران غلیظ به میزان لازم
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

طرز تهیه

۱. برای شروع روغن صاف قنادی را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا به صورت کرمی و پفکی در بیاید.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۲. پس از این که مواد کاملا مخلوط شدند، پودر وانیل را به آن‌ها اضافه کنید.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۳. در این مرحله آرد را به آرامی اضافه کنید و همچنان با همزن برقی به هم زدن ادامه دهید. کمی بعد روغن مایع را برای نرم کردن خمیر اضافه کنید. اگر قصد تهیه کردن شیرینی بهشتی قیفی را دارید و می‌خواهید از ماسوره استفاده کنید کمی بیشتر روغن مایع اضافه کنید تا خمیر راحت‌تر از قیف رد شود.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۴. خمیر شما باید مانند تصویر بافت منسجم، اما نرمی داشته باشد.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۵. خمیر را به ۳ قسمت تقسیم و با استفاده از زعفران و کاکائو یک قسمت را زعفرانی و یک قسمت را شکلاتی کنید. قسمت سوم را ساده نگه دارید. سپس قسمتی از خمیر را داخل قیف بریزید یا شیرینی‌ها را به شکل دلخواه با دست فرم دهید.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۶. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب کنید. حالا شیرینی‌های فرم داده شده را در آن بچینید یا خمیر را با قیف روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه قرار دهید.

سینی شیرینی‌ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برای فر‌های گازی و ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برای فر‌های برقی قرار دهید و ۱۲ دقیقه به آن زمان دهید. پس از پایان زمان پخت، به شیرینی‌ها کمی زمان بدهید تا خنک و منسجم بشوند و سپس آن‌ها را از سینی خارج کنید.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

۷. در آخر شیرینی‌های خنک شده را با شکلات آب شده به روش بن‌ماری، برگ گل سرخ، پودر بادام و پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه‌ی شیرینی بهشتی؛ مخصوص عید نوروز

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج