چای ایرانی از نظر ویروس کرونا، سالم است
۹۸۴۵۴۴
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵
۳۵۱۸
مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است.

خبرگزاری ایسنا: مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است.

احسان الله مشتاق در نشست هم اندیشی با فرماندار شهرستان رودسر پیرامون پیشگیری و کنترل ویروس کرونا، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، اظهار کرد: گیلان و مازندران قطب تولید چای در کشور هستند و ۹۰ درصد چای داخلی در گیلان و ۱۰ درصد آن در مازندران تولید می شود.

وی با اشاره به فعالیت بالغ بر ۵۰ هزار خانوار چایکار و ۱۶۰ کارخانه چای سازی در کشور، افزود: برداشت برگ سبز چای تعطیل بردار نیست، زیرا معیشت چایکاران و صنایع چای را تامین می کند.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای کشور، شایعات فضای مجازی مبنی بر عدم خرید تضمینی چای امسال توسط دولت را غیر واقعی دانست و تصریح کرد: شورای اقتصاد امسال زودتر از سال های قبل مصوبه و قیمت خرید تضمینی چای را اعلام کرده و در حال حاضر موفق به انعقاد قرارداد با ۴۵ کارخانه چای سازی شده ایم.

مشتاق، با بیان اینکه استان های گیلان و مازندران تنها تولید ۳۰ درصد چای مصرفی کشور را بر عهده دارند و ۷۰ درصد آن وارداتی است، گفت: چای ایرانی از نظر کیفیت و سلامت بهترین است و هیچگونه مشکلی ندارد. گرمایی که در مراحل مختلف چای سازی در کارخانه وجود دارد و روش جوشاندن چای برای مصرف، ویروس کرونای احتمالی را نابود می کند.

وی با اشاره به افزایش مصرف چای در ایام کرونا به عنوان یک نوشیدنی سالم، تاکید کرد: سلامت و صنعت چای دغدغه ماست لذا زنجیره تولید چای از مرحله برداشت توسط چایکار در باغات تا حمل به کارخانه و مراکز خرید و چای سازی در محیط کارخانه بررسی می شود.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، از برگزاری نشست مشترک با معاونین بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و اضافه کرد: راهکارهای لازم برای اینکه کمترین مشکل از نظر سلامت برای چایکار، تولیدکننده و صنایع تبدیلی ایجاد شود، ارائه شد.

مشتاق، به غیر بومی بودن بسیاری از کارگران فصلی برداشت چای اشاره کرد و عنوان کرد: با هماهنگی های انجام شده مشکل تردد کارگران از سایر استان ها برطرف شد. خرید لوازم بهداشتی اعم از ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده و گندزدایی هم برای چایکاران و هم برای پرسنل کارخانجات نیز صورت گرفت.

وی جذب مواد ضد عفونی کننده را موجب تغییر در عطر و طعم چای دانست و تصریح کرد: مقرر شد از آب اکسیژنه ۰.۵ درصد برای ضد عفونی کردن و گندزدایی استفاده کنیم. کارخانجات نیز می توانند فهرست لوازم بهداشتی مورد نظر را به دانشگاه علوم پزشکی استان ارائه دهند تا در اختیارشان قرار گیرد.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با تاکید بر لزوم ثبت نام کارخانجات چای سازی در سامانه سلامت و دریافت گواهی از مراکز بهداشت، یادآور شد: حضور کارشناسان بهداشت و تغذیه در روند اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات الزامی است.

وی از اعلام آمادگی صندوق توسعه صنعت چای جهت ارائه تسهیلات کم بهره به کارخانجات خبر داد و گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است و مشکل بهداشت و مصرف ندارد. همچنین برای جلوگیری از تجمع چایکاران در کارخانجات به ویژه چین اول، بازه زمانی خرید را افزایش دادیم.

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:42 - 1399/02/01
چای ایرانی خوب وعالی چه برندی است برای مصرف......ما۲۰سال است فقط چای کله مورچه ایی میخوریم... و دیگه نمیتوانیم چای دیگه ایی بخوریم...
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
اگر سماور داری، چای گیلان، ولی شما که کله مورچه مصرف کردی احتمالا به مزه اسانس عادت کردید فکر نکنم دیگه طعم طبیعی چایی بهتون حال بده !
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
یه سری چای های بسته ای هستن که خود کشاورزان تولید میکنن ولی چون حمایت تولید کننده نیست بسته بندی ندارن تو بعضی مغازه های برنج فروشی هست ما از اونا میخریم چون چای هندی خیلی غیر بهداشتیه درسته دم میشه ولی دست و پای مارمولک توشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج