طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
۹۸۴۵۷۸
۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
۵۷۲۱
کاکوری کباب، یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

وب‌سایت عصرایران: کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه‌ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود. همانطور که می‌دانید غذا‌های هندی پرادویه و تند هستند؛ و کاکوری هم اینگونه است.

طرز تهیه کباب کاکوری

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲ فنجان
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد
  • پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
  • پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • میخک ۴ عدد
  • دانه هل سیاه ۱ عدد
  • پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری
  • دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری
  • جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان
  • آرد نخودچی ۱/۴ فنجان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • حلقه‌های پیاز برای تزیین
  • لیموترش برای تزیین

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کباب کاکوری

طرز تهیه کاکوری کباب:

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ها بکشید و کباب‌ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می‌توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه‌ی ماسالا روی پیاز‌های حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:11 - 1399/03/06
خودتون این غذا رو با همین دستور دو قاشق غذاخوری نمک درست کنید ببینید میتونید بخورید بعد به عنوان غذای هندی اینجا قرار بدید..
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
چطور مگه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج