طرز تهیه‌ی مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد
۹۸۷۴۰۷
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
۳۵۰۲ 
فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

ایرنا زندگی: فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل‌های سال ذخیره‌اش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب می‌کند و طعم لذیذش، سر ذوقمان می‌آورد.

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

مواد لازم:

  • توت فرنگی: ۱.۵ کیلو
  • شکر: ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا توت فرنگی‌ها را داخل ظرف بزرگی پر از آب بریزید تا اگر شنی به آن‌ها چسبیده باشد به ته ظرف ته‌نشین شوند. سپس توت‌فرنگی‌ها را از روی آب بگیرید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب بشویید. برگ سر توت‌فرنگی‌ها را بگیرید.

۲. سعی کنید توت‌فرنگی‌هایی که انتخاب می‌کنید یک شکل و اندازه باشد تا مربای زیباتری داشته باشید. مقداری از توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید و باز لایه‌ای توت‌فرنگی و لایه‌ای شکر بریزید. این کار را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگی‌ها تمام شوند. بعد در ظرف را بگذارید و مدت یک شبانه روز در یخچال قرار بدهید تا آب بیندازد.

۳. اگر آب ننداخته بود می‌توانید یک استکان کوچک آب به آن اضافه کنید و اگر آب انداخته بود لازم نیست آب اضافه کنید.

۴. مربا را روی حرارت ملایم بگذارید و حواستان به آن باشد تا سر نرود. بعد از اینکه چند جوش زد مربا کف می‌کند، کف روی مربا را بگیرید و هم بزنید. اواخر پخت ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

۵. زمان پخت مربا نیم ساعت زمان می‌برد، زیرا اگر بیشتر بجوشد مربا تیره می‌شود و توت‌فرنگی‌ها له می‌شوند.

۶. برای اینکه متوجه شوید مربا قوام آمده مقداری از آب آن را داخل بشقابی بریزید اگر سرد شد و سفت بود و به راحتی تکان نخورد مربا قوام آمده است.

۷. در قابلمه را نگذارید، زیرا عرق می‌کند. بعد از سرد شدن مربا را داخل شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
01:29 - 1399/02/21
دوستان در آخر به اندازه یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل بریزید ،طعم وعطرش چند برابر میشه
Iran, Islamic Republic of
13:53 - 1399/02/22
به نظر من باید بجای آبلیمو از سرکه استفاده کنید،خیلی خوش طعم تر میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج