افطاری روز؛ آش رشته
۹۸۹۲۴۹
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۸
۴۰۸۲ 
سفره افطار را با آش رشته‌ای که درست می‌کنید، دلپذیر کنید. هرچقدر هم که پیگیر غذا‌های جدید و متفاوت باشیم نمی‌توانیم از غذا‌های سنتی دل بکنیم. مخصوصا اگر این غذای سنتی آش رشته باشد. غذایی که عموما در جمع‌های دوستانه و خانوادگی درست می‌شود و خاطره‌سازی می‌کند.

ایرنا زندگی: سفره افطار را با آش رشته‌ای که درست می‌کنید، دلپذیر کنید. هرچقدر هم که پیگیر غذا‌های جدید و متفاوت باشیم نمی‌توانیم از غذا‌های سنتی دل بکنیم. مخصوصا اگر این غذای سنتی آش رشته باشد. غذایی که عموما در جمع‌های دوستانه و خانوادگی درست می‌شود و خاطره‌سازی می‌کند.

فوت و فن‌های طبخ آش رشته برای یک سفره افطار جذاب

بیشترین خاطره‌ها از جمع‌هایی است که آش رشته همیشه پای ثابت آن بوده است. از دورهمی‌ها گرفته تا نذری‌ها و شب‌های رمضان. آش رشته، اما در عین ساده بودنش فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید بهترین آش را درست کنید و فوت کوزه‌گری‌اش را به‌عنوان یک راز برای جمع‌کردن دوستان و خانواده دور هم نگه دارید.

مواد لازم:

  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو
  • لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه
  • رشته آش: نصف بسته
  • پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود
  • نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم
  • کشک: به میزان لازم

فوت و فن‌های طبخ آش رشته برای یک سفره افطار جذاب

فوت و فن‌های طبخ آش رشته برای یک سفره افطار جذاب

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.

۲. برای این مقدار آش، باید ۶ عدد پیاز بزرگ را سرخ کنید.

۳. سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.

۴. در مرحله بعدی حبوبات پخته‌شده را اضافه کنید.

۵. زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که میزان رشته نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که میزان رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد.

۶. زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود.

۷. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.

۸. در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.

فوت و فن‌ها:

  • سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها بهم نچسبند.
  • سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شوند.
  • نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید تا آش شما شور نشود.
  • برای اینکه آش شما جا افتاده باشد نیاز است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.
  • تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب اولیه دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیاد‌تر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.
  • تهیه رشته خوب و سبزی تازه می‌تواند برگ برنده آش شما باشد.
  • سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط کنید و بعد به آش اضافه کنید.
  • حبوبات را حتما از روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:09 - 1399/02/13
آردنبايد در آب جوش حل بشه چون زود لعاب ميندازه گلوله ميشه و اصلا حل نميشه -حتي اگر آب آش زياد شد حرارت زيرش رو بالا نبريد چون رشته ها زود له ميشن وطعم آش و عطرش از بين ميره - حبوبات رو از شب قبل خيس كنيد كافيه- اصلا نياز به اين همه پياز داغ نيست .يك عدد پياز كافيه براي داخل آش.روي آش هم بايد اونقدري پياز داغ بريزيم كه ظاهرش زشت نشه و يك پيشنهاد در مرحله پخت سبزي و عدس يك عدد عصاره گوشت رو در آب جوش حل كرده و اضافه كنيم كه آش رو خوشمزه تر ميكنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
اصلا آرد نریزید. حیلی خوشمزه تره
Iran, Islamic Republic of
23:46 - 1399/02/13
یک کلام از مادر عروس...
Iran, Islamic Republic of
19:31 - 1399/02/15
آرد تو آش رشته مشکلات گوارشی برا بعضیا ایجاد میکنه. آرد نریزید اصلا.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج